Telefoon : 058 256 10 71

Over ons

Hooghiemster Bouw is achttien jaar geleden opgericht door Jan Hooghiemster. Na meer dan twintig jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende aannemers en bij de meest uiteenlopende projecten werd het tijd voor een eigen bouwbedrijf. In eerste instantie nog vanuit de thuisbasis op de Jonkersleane 4 te Aldtsjerk. Thans wordt er gewerkt vanuit een modern en ruim ingericht kantoor, dat is geïntegreerd in een nieuw bedrijfspand (houtskelet) gelegen aan de elfsteden route op de Boerfinne 12 te Aldtsjerk.

Bouwen en verbouwen betekent voor ons meer dan het uitvoeren van een opdracht. Wij besteden veel tijd en aandacht aan bouwbegeleiding. Op die manier denken we mee met onze klanten, zodat er een meerwaarde ontstaat en hun ideeën uitgroeien tot dat, wat zij voor ogen hadden. Actoren in deze zijn tijdsbesparing, kwaliteitsbewaking, kostenbeheersing en oplevering. Duurzaamheid is heden ten dage ook niet meer weg te denken.

Naast het bouwen en verbouwen werken wij ook regelmatig aan onderhouds- en renovatie projecten. Hier dient feitelijk nog het restauratiewerk aan toegevoegd te worden. Op de website kunt U veel foto’s bekijken van zeer uiteenlopende projecten. Door het aanschouwen van deze selectie trachten wij U een goede indruk te geven van de vele mogelijkheden, die ons bedrijf de klant kan bieden.

Hebt U behoefte om persoonlijk eens kennis te maken, neem dan geheel vrijblijvend contact op via onze website of bel 058-2561071 en/of mail info@hooghiemsterbouw.nl

Wij staan U graag te woord en nemen daar ook ruimschoots tijd voor.

Recente projecten